Завжди з Вами, за будь-яких обставин

Шановні партнери та клієнти!

Наша компанія дуже серйозно і з великою відповідальністю ставиться до ситуації, яка склалась у зв’язку із поширенням Короновірусної інфекції. Ми впроваджуємо і дотримуємось усіх можливих з нашого боку заходів для запобігання розростанню пандемії COVID-19 в Україні. Більшість співробітники компанії переведені на віддалений режим роботи, але в повному об’ємі своїх посадових обов’язків.

Також ми розуміємо в цей, не легкий для усіх, час свою відповідальність перед партнерами та клієнтами. Розуміємо як важливо підтримати один одного і не дати Короновірусу і паніці зруйнувати наші здобутки і багаторічні напрацювання, а навпаки вийти із цієї кризи разом сильнішими і досвідченішими.

Наше виробництво і склад працюють у штатному режимі. Вся необхідна для Вас продукція є в наявності,  як у нас на складі, так і у наших дистриб’юторів на місцях.

З питань - де і як придбати нашу продукцію, звертайтеся до нашої служби підтримки клієнтів за тел.: 067 44 46 843, а для отримання технічної консультації телефонуйте за тел.: 067 44 54 308.

Всім бажаємо міцного здоров'я,

бережіть себе і своїх близьких!

ТОВ «КРАЙЗЕЛЬ -БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ»

Сторінка завантажується ...